3D Poker Spelen met iDeal Bij PKR PokerAlle posts met 'Gemiddelde' onderwerp

Het aantrekkelijk van de Sit & Go toernooien (ook wel single – table toenooi) is dat dit het toernooi formaat aanbiedt in een compact formaat. Multi table tournaments kunnen uren duren en dan nog kan het zijn dat je niets wint. Sit’n Go’s zijn meestal afgelopen binnen een uur en leveren veel actie vanaf de start.

Daarnaast weet je direct waar je aan toe bent. Je weet dat het maximale verlies je inleg is.

Lees Verder »dec

3

Odds and outs

Iedere keer dat je gaat zitten aan een pokertafel, worden je kansen om te winnen bepaald door een combinatie van toeval en je kennis en vaardigheid. Door het verbeteren van uw kennis en vaardigheden kun je je afhankelijkheid van toeval beperken – en je winsten drastisch verhogen.

Lees Verder »Managing tilt

Speelt er nog iemand op een flipperkast? Voor het geval u niet bekend bent met het concept, tilt verwijst naar een functie op elke flipperkast die er voor zorgt dat het spel vast komt te staan (en je laat verliezen) wanneer de kast te veel te verduren krijgt.

Denk aan je hersenen als een flipperkast en je begrijpt waar tilt in het pokerspel over gaat.

Lees Verder »Na de flop spelen

We gaan kijken naar het moment dat je meer informatie krijgt over je kaarten, na de flop.

..

Lees Verder »Begrijp positie spelen en verbeter je spel

Je positie verwijst naar waar je zit aan de tafel ten opzichte van de dealer. Dit bepaalt wanneer je moet beslissen. Veel beginners maken de fout door niet te denken aan de positie, maar het is een belangrijk onderdeel van het spel. Poker gaat over informatie en zelfs de kleinste dingen maken het verschil tussen winnen en verliezen.

Lees Verder »Pocket pairs zijn vaak een lastige hand voor poker spelers. Ze zijn vaak moeilijk te waarderen, want wanneer je een pocket pair gedeeld krijgt, weet je dat er een goede kans is dat je de beste hand op dat moment hebt.  Het nadeel is dat ze waarschijnlijk niet zullen verbeteren ten opzichte van de concurrentie als de ronde vordert. Pocket pairs zijn sterker in No-Limit games dan in de limiet spellen omdat in limit spelers sneller de neiging hebben om te beginnen met zwakkere handen, zodat de kans dat je outdrawn wordt groter is.

Lees Verder »